Telefoon Praktijk Van Riel en Praktijk Hoeksema: 050 - 577 33 11

Telefoon Praktijk Schenk-Visser en Praktijk Klijn: 050 - 312 60 01

Spoedlijn overdag: 050 - 573 34 21     Spoedlijn buiten praktijkuren: 0900 - 9229

Afspraak maken

Alle vier praktijken van Huisartsen Boterdiep zijn op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8.00-11.00uur en van 14.00-16.00uur. Voor het opvragen van uitslagen verzoeken wij u tussen 14.00-16.00uur te bellen.

Kijk altijd eerst online op https://www.thuisarts.nl/ of op https://www.moetiknaardedokter.nl/ voor informatie over uw vraag of klacht.

U kunt bij ons ook online afspraken inplannen via de webagenda. Klik daarvoor op de knop achter de naam van uw eigen huisarts. Let op: Het is belangrijk dat u de afspraak inplant bij uw EIGEN huisarts. U kunt één klacht per afspraak bespreken. Tevens is het niet mogelijk om een webagenda afspraak te maken voor chirurgische ingrepen. Indien uw afspraak onjuist is ingepland kan uw afspraak mogelijk niet doorgaan.

De webagenda is NIET bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact op met de praktijk. Is er geen tijd meer beschikbaar in de webagenda neem dan contact op met de praktijk voor het maken van een afspraak.

Tijdens de vakantieperiodes is de webagenda gesloten.

U kunt op de volgende dagen een afspraak voor het spreekuur maken:

Praktijk Schenk-Visser en praktijk Klijn

Schenk-Visser: dagelijks, behalve dinsdag Online agenda
Klijn: dagelijks, behalve donderdag Online agenda

Telefoonnummer 050 – 312 60 01

Praktijk Van Riel en Hoeksema

Van Riel: maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend Online agenda
Hoeksema: maandag, dinsdag, woensdag, alternerend op donderdag en vrijdag Online agenda

Telefoonnummer 050 – 577 33 11

In de praktijk van Hoeksema werkt regelmatig een huisarts in opleiding.

De dokters van Huisartsen Boterdiep nemen bij afwezigheid voor elkaar waar (Hoeksema voor Van Riel en vice versa; Schenk-Visser voor Klijn en vice versa). U kunt alléén bij hen terecht wanneer er om medische redenen niet gewacht kan worden op de terugkeer van uw eigen huisarts.

U kunt ook afspraken maken voor de spreekuren van de assistentes en de praktijkondersteuners. Kijk daarvoor bij Spreekuur onder het menu ons zorgaanbod.

Afspraak met een tolk

Het is altijd mogelijk om een tolk mee te nemen naar uw afspraak. Als u geen of slecht Nederlands spreekt, kan het prettig zijn iemand bij u te hebben die kan vertalen naar uw eigen taal.

For English information on the General Practices Boterdiep please read more under ‘English’ at this website.