Telefoon Praktijk Van Riel en Praktijk Hoeksema: 050 - 577 33 11

Telefoon Praktijk Schenk-Visser en Praktijk Klijn: 050 - 312 60 01

Spoedlijn overdag: 050 - 573 34 21     Spoedlijn buiten praktijkuren: 0900 - 9229

Ilona Wolters

BIG nummer: 39912872930
In 2010 ben ik afgestudeerd aan de HBO-V te Groningen.

Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige in de wijk en later in een coördinerende en regisserende rol als wijkverpleegkundige.

Al gauw ontdekte ik dat de chronische zorg mij ontzettend aanspreekt, en middels goede voorlichting in leefstijl in combinatie met een eventuele behandeling veel te halen is om o.a. ergere kwalen als hart- en vaatziekten te voorkomen. Dit bracht mij in 2013 richting de post hbo studie praktijkverpleegkundige in de huisartsenpraktijk.
Tijdens mijn studie heb ik ervaring mogen opdoen bij mijn opleidingsplek te Huisartsen Boterdiep. Na de diplomering ben ik 7 jaar werkzaam geweest in een grotere huisartsenpraktijk op het platteland totdat ik de kans kreeg om weer terug te mogen komen bij Huisartsen Boterdiep.

Vanaf 1 december ’22 ben ik werkzaam in de praktijk van dr. Klijn en dr. schenk- Visser als praktijkondersteuner somatiek, ook wel praktijkverpleegkundige genoemd. Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit het zo goed mogelijk begeleiden en ondersteunen bij het leren omgaan met een chronische ziekte, zoals diabetes, hart- en vaatziekten of COPD. Ook voor het stoppen met roken of de huisbezoeken in het kader van ouderenzorg kunt u mij tegenkomen.

Wat mij kenmerkt is dat ik enthousiast ben, een luisterend oor heb en samen met u tot een geschikt behandeldoel wil komen.

Terug naar overzicht