Telefoon Praktijk Van Riel en Praktijk Hoeksema: 050 - 577 33 11

Telefoon Praktijk Schenk-Visser en Praktijk Klijn: 050 - 312 60 01

Spoedlijn overdag: 050 - 573 34 21     Spoedlijn buiten praktijkuren: 0900 - 9229

Spreekuur

Spreekuur huisartsen

Wanneer u een afspraak wilt maken voor een bezoek aan uw huisarts, dan kunt u de praktijk bellen. De assistente vraagt naar de reden voor de afspraak om het spreekuur goed te kunnen plannen. U kunt één klacht per afspraak bespreken.

Kijk voor de dagen waarop u een afspraak met uw eigen dokter kunt maken bij “Afspraak maken” onder het menu “De praktijk” van deze website.

Wanneer u niet op uw afspraak komt, wilt u die dan altijd afzeggen? Als u zonder afmelding niet op uw afspraak komt, kunnen de kosten hiervoor bij u in rekening worden gebracht.

Ten behoeve van een betere dienstverlening en nascholing van de assistentes kunnen de gesprekken worden opgenomen. De opnames worden alleen daarvoor gebruikt!

Spreekuren praktijkassistenten

Voor diverse behandelingen en vragen kunt u ook een afspraak maken voor het spreekuur van de praktijkassistenten. Zij zijn dagelijks beschikbaar voor onder andere: het uitspuiten van oren, wratten aanstippen, uitstrijkjes maken, SOA-screening, wonden verbinden, hechtingen verwijderen, bloeddruk meten, injecties geven, het meten van bloedsuikers, bloedarmoedebepaling en urine-onderzoek. Dit laatste onderzoek kan zonder afspraak, u kunt uw urine dan voor 10.00 uur inleveren.

Spreekuren verpleegkundigen/praktijkondersteuner Somatiek

De verpleegkundigen (POH Somatiek) houden dagelijks op afspraak spreekuur voor de controle van mensen met suikerziekte, hoge bloeddruk, chronische hart- en vaatproblemen, astma en COPD, voor hulp bij het stoppen met roken en algemene vragen over een gezonde leefstijl.

Let op of u een afspraak heeft in het hoofdgebouw of in de dependance op Korreweg 118!

Spreekuren praktijkondersteuners GGZ

Na verwijzing door uw huisarts kunt u voor ondersteuning bij psychische problemen een afspraak maken met de praktijkondersteuners GGZ. Zij zijn gevestigd in onze dependance op Korreweg 118 en werken de volgende dagen:

Christie van Kapel: dinsdag, woensdag en vrijdag
Nina Diepenveen: woensdag en donderdag